Siirry pääsisältöön
16 marraskuuta 2021
Lehdistötiedotteet

Ålandsbanken valittiin Suomen parhaaksi Private Banking -toimijaksi

Privatebanking prospera vatten bro

Ålandsbanken
Lehdistötiedote
16.11.2021

Ålandsbanken valittiin Suomen parhaaksi Private Banking -toimijaksi

Kiitosta vastuullisten sijoitustuotteiden tarjonnasta ja palvelun henkilökohtaisuudesta

Ålandsbanken valittiin Suomen parhaaksi Private Banking -toimijaksi Kantar Prosperan 16. marraskuuta julkaistussa Private Banking 2021 Finland -tutkimuksessa. Tutkimuksessa korostui muun muassa asiakkaiden tyytyväisyys Ålandsbankenin henkilökohtaiseen palveluun ja vastuullisten sijoitustuotteiden tarjontaan.

Ålandsbanken vaalii hyviä asiakassuhteita ja pankin asiakkaat ovat kaikkein halukkaampia suosittelemaan pankkia muille, ilmenee Private Banking 2021 Finland -tutkimuksessa. Varallisuuden hoitaminen parhaalla mahdollisella tavalla vaatii kokonaisvaltaista näkemystä ja asiakkaan tilanteen syvää ymmärrystä, minkä Ålandsbankenin pitkät asiakassuhteet mahdollistavat.

”Teemme Ålandsbankenissa päivittäin töitä tarjotaksemme markkinoiden parasta palvelua. Meistä on hienoa, että olemme asiakkaidemme mielestä siinä onnistuneet”, kertoo Anne-Maria Salonius, Ålandsbanken Suomen johtaja.

Ålandsbanken on kasvattanut omien rahastojensa tarjontaa lanseeraamalla Suomen ensimmäisen tuulivoimaan sijoittavan erikoissijoitusrahaston ja pohjoismaisiin pienyhtiöihin sijoittavan rahaston. Pankki on myös tarjonnut yhteistyökumppanin kautta asiakkailleen mahdollisuuden sijoittaa Private Equity-markkinoille, jotka ovat yleensä melko lailla yksittäisten sijoittajien ulottumattomissa.

”Panostuksemme vaihtoehtoisiin sijoitustuotteisiin näkyy ja on hienoa huomata, että asiakkaamme myös arvostavat niitä”, kertoo Nina Laakkonen, Ålandsbanken Suomen Private Banking johtaja.

Tutkimuksessa kärkisijoille nousi myös pankin asiantuntemus varallisuuden kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, johon sisältyy perhejuridiikka, verotus ja sukupolvenvaihdokset.

”Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijatiimin, joka räätälöi varainhoidosta ja varallisuuden suunnittelusta muodostuvan kokonaisuuden asiakkaiden tarpeiden mukaan”, Laakkonen kertoo.

Tutkimukseen osallistui yhteensä 502 henkilöä, joista 273 oli yksityishenkilöä vähintään 500 000 euron sijoitusomaisuudella ja 229 oli toimitusjohtajia yrittäjävetoisissa yrityksissä, jonka likviditeetti oli vähintään 500 000 euroa.

Lisätietoja:

Nina Laakkonen, Private Banking -johtaja
Puh +358 (0)204 293 662
nina.laakkonen@alandsbanken.fi

Anne-Maria Salonius, Suomen liiketoiminta-alueen johtaja
Puh +358 (0)204 293 401
anne-maria.salonius@alandsbanken.fi

Ålandsbanken perustettiin vuonna 1919, ja se on ollut listattuna Helsingin pörssissä vuodesta 1942 asti. Ålandsbanken luo arvoa henkilökohtaista palvelua arvostaville yksityis- ja yritysasiakkaille tarjoamalla suuren pankin palvelutarjonnan sekä pienen pankin huolenpidon ja terveen järjenkäytön.

Konsernin palveluksessa työskentelee noin 840 henkilöä Ahvenanmaan, Manner-Suomen ja Ruotsin konttoreissa. Ålandsbanken-konsernin taseen loppusumma on 6,4 miljardia euroa.

Ålandsbankenin vahva kasvu jatkuu sekä Suomessa että Ruotsissa ja kaikki volyymit ovat saavuttaneet uudet ennätystasot

Lue osavuosikatsaus kaudelta tammikuu-syyskuu 2021 tästä

  • Ålandsbanken Abp
    Lehdistötiedotteet
    16.11.2021
    Lataa pdf