Siirry pääsisältöön
18 helmikuuta 2019
Ålandsbanken Blogi

Lisäys yleisiin ehtoihimme - tietoa henkilötietojen käsittelystä

Olemme päivittäneet yleisiä tuote- ja palveluehtojamme tiedoilla siitä, miten henkilötietoja käsitellään Ålandsbankenissa.  Lisäyksellä ei ole vaikutusta tuote- ja palveluehtoihin, eikä myöskään edellytä sinulta mitään toimenpiteitä.

Roolimme rekisterinpitäjänä

Lisäys selventää rooliamme rekisterinpitäjänä sekä täyttäessämme sopimuksia että kehittäessämme tuotteitamme ja palvelujamme. Käsittelemme henkilötietoja myös lainsäädännön ja viranomaisten vaatimusten täyttämiseksi. Lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietoja, löydät Ålandsbankenin Tietosuojaselosteesta.

Ota yhteyttä meihin, mikäli sinulla on kysyttävää

Voit tutustua yleisiin tuote- ja palveluehtoihimme ehtopankissa verkkosivustollamme. Voit myös saada päivitetyt ehdot paperitulosteena ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme. Mikäli sinulla on kysyttävää, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä Asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 0204 292 920 tai vastaamalla tähän viestiin.

TIETOA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ

Pankki käsittelee rekisterinpitäjänä henkilötietoja pankin tuotteita ja palveluja koskevien sopimusten yhteydessä sekä kehittäessään tuotteitaan ja palvelujaan. Henkilötietoja käsitellään myös lainsäädännön ja viranomaisten vaatimusten täyttämiseksi. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä on pankin Tietosuojaselosteessa. Siitä asiakas voi lukea myös henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä oikeuksistaan, joita ovat esimerkiksi oikeus tietojen oikaisemiseen, käsittelyn rajoittamiseen ja tietojen poistamiseen. Pankin Tietosuojaseloste on verkkosivustolla https://www.alandsbanken.fi/tietosuojaseloste. Asiakas voi saada siitä myös paperitulosteen ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluun tai käymällä lähimmässä Ålandsbankenin konttorissa.