Siirry pääsisältöön
24 huhtikuuta 2023
Lehdistötiedotteet

Pasi Poikkeus Ålandsbanken Suomen Private Banking -toimintojen johtoon

Pasi Poikkeus Alandsbanken

Ålandsbanken Abp
Lehdistötiedote
24.4.2023 klo 10.00

Pasi Poikkeus Ålandsbanken Suomen Private Banking -toimintojen johtoon

Pasi Poikkeus on nimitetty Ålandsbankenin Private Banking -johtajaksi vastuualueena Private Banking -liiketoiminta Suomessa ja Helsingin Private Banking -yksikön johtaminen. Poikkeus on tehnyt pitkän uran finanssialan johtotehtävissä, erityisesti Private Banking -toiminnassa ja varallisuudenhoidossa.

”On poikkeuksellisen hieno mahdollisuus päästä jatkamaan sitä upeaa työtä, jota Ålandsbankenin Private Banking on jo pitkään tehnyt. Ålandsbankenin asiakkaille on tarjolla ainutlaatuisen laaja palvelukokonaisuus”, kertoo Ålandsbanken Suomen Private Banking -johtaja Pasi Poikkeus.

Vastuullisena sijoituspankkina tunnettu Ålandsbanken valittiin viime vuoden lopussa Suomen parhaaksi Private Banking -toimijaksi toista vuotta peräkkäin Kantar Prosperan Private Banking 2022 Finland -tutkimuksessa.

"Pitkäaikaiset, henkilökohtaiset ja luottamukselliset asiakassuhteet ovat toimintamme kaikkein keskeisin asia. Se on samalla tärkein asiakaslupauksemme - olemme sitoutuneita pitkäjänteiseen ja vastuulliseen työhön asiakkaidemme parhaaksi", Poikkeus toteaa.

Tutkimuksessa nousi kärkisijoille muun muassa pankin asiantuntemus varallisuuden omistamisen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta. Private Banking -toimintojen määrätietoinen vahvistaminen on entisestään lisännyt kysyntää Wealth Planning -palveluille, minkä vuoksi tulemme vahvistamaan Wealth Planning -tarjoamaamme.

”Wealth Planning on yksi konkreettinen esimerkki pitkäjänteisyydestämme ja parhaimmillaan yli sukupolvien kestävistä asiakassuhteista ja haluamme panostaa siihen muutoksen yhteydessä aiempaakin enemmän”, Poikkeus kertoo.

Wealth Planningista vastaava Jarno Vahla nimitetään samalla Ålandsbankenin Suomen Private Banking -toimintojen apulaisjohtajaksi. Vahla on toiminut Ålandsbankenin varallisuuden suunnittelun johtajana vuodesta 2017 ja jatkaa myös tässä roolissa.

”Haluamme entisestään vahvistaa Private Banking -toimintojamme vastataksemme yhä paremmin asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin. Pasi Poikkeus omaa vankan kokemuksen alalta ja luo yhdessä ammattilaistemme kanssa hyvät edellytykset kasvulle”, kertoo Ålandsbankenin Suomen johtaja Anne-Maria Salonius.

Pasi Poikkeus ja Jarno Vahla aloittavat uusissa tehtävissään 24.4.2023.

Lisätietoja

Anne-Maria Salonius, johtaja, Ålandsbanken Suomi
puh +358 40 733 1106, anne-maria.salonius@alandsbanken.fi

  • Pasi Poikkeus Ålandsbanken Suomen Private Banking -toimintojen johtoon
    Lehdistötiedotteet
    24.04.2023
    Lataa pdf