E-laskun avulla eroon paperikasoista

Kortit

Ålandsbankenin kansainvälisillä Itämerikorteilla voit maksaa ja nostaa käteistä joka puolella maailmaa. Itämerikorttimme puhuvat myös terveemmän meren puolesta ja antavat sinulle mahdollisuuden seurata omaa ympäristövaikutustasi Åland Indexin avulla. Kortteihin liittyy monenlaisia ominaisuuksia ja etuja ja monet korttimme sisältävät myös kattavia korttivakuutuksia. Olemme päivittäneet korttiemme ulkoasua – uudet värisävyt helpottavat korttien erottamista toisistaan.

Maksa kätevästi Ålandsbankenin korteilla

Kortilla maksaminen on helpoin maksutapa. Ålandsbankenin pankki- ja luottokorteista (credit) löydät aina juuri itsellesi sopivan kortin.

Ålandsbanken - Finland Aland Private Banking Premium Banking kombikort

Kaikki korttimme ovat nykyisin Itämerikortteja. Itämerikortti on ainutlaatuinen yhdistelmä maksamisen helppoutta ja tärkeän asian puolesta toimimista. Kortit ovat valmistettu maissipohjaisesta ympäristöystävällisestä materiaalista, ja ne ovat yhtä kestäviä kuin muovikortit, mutta huomattavasti ympäristöystävällisempiä.

Kaikki Itämerikortit on yhdistetty Åland Indexiin, laskentajärjestelmään, joka auttaa sinua seuraamaan korttiostojesi vaikutusta ympäristöön hiilidioksidipäästöjen määrällä mitattuna. Seuraat helposti omaa ympäristövaikutustasi sekä Internetkonttorissa että Mobiilipankissa, ja annamme sinulle myös vinkkejä, mitä voit itse tehdä vähentääksesi hiilidioksidipäästöjäsi. Olemme päivittäneet korttiemme ulkoasua – uudet värisävyt helpottavat korttien erottamista toisistaan.

Lue lisää Itämerikortista ja Åland Indexistä Hinnasto, maksukortit

Maksut

Ålandsbankenilla voit valita juuri itsellesi sopivimman tavan maksujen hoitamiseen monista erilaisista mahdollisuuksista.

E-laskun avulla eroon paperikasoista

Oletko kyllästynyt paperilaskuihin? Ota käyttöön e-lasku, ja laskusi saapuvat suoraan Internetkonttoriisi. E-lasku on tavallinen lasku sähköisessä muodossa. E-laskun avulla voit kätevästi maksaa laskut Internetkonttorin tai Mobiilipankin kautta, missä ikinä oletkaan.

Turvallista, kätevää ja ympäristöystävällistä

E-lasku on kätevä ja ekologinen vaihtoehto. Tiedot on täytetty valmiiksi, joten summa ja eräpäivä ovat aina oikein. Voit tarkastaa kaikki laskut Internetkonttorissa, ennen kuin hyväksyt ne. Voit myös helposti muuttaa eräpäivää, summaa ja maksutiliä. Vaihtoehtoisesti tiliäsi voidaan eräpäivänä laskuttaa automaattisesti valitsemaasi summaan saakka.

Voit myös pyytää tiedon e-laskun saapumisesta Internetkonttoriin sähköpostitse. Lisäksi säilytämme laskusi turvallisesti Internetkonttorissa kahden vuoden ajan.

Yhä useammat yritykset ovat ottaneet käyttöön lisämaksun paperilaskuista. E-laskun avulla vältyt laskutuslisiltä, etkä myöskään maksa lisämaksuja niiden vastaanottamisesta.

Näin otat e-laskun käyttöösi

Jotta saat e-laskupalvelun käyttöösi, sinun on solmittava sopimus Digitaalisista palveluista ja sinulla on oltava Internetkonttoriin liitetty tili, jolta voi tehdä maksuja. E-laskupalvelun aktivoit käyttöösi Internetkonttorin kautta, jonka jälkeen e-laskut ovat välittömästi toiminnassa.

Voit itse valita, mitkä yritykset saavat lähettää sinulle e-laskuja ja voit tarkistaa jokaisen e-laskun ennen kuin hyväksyt sen.