Siirry pääsisältöön

Suomen paras Private Banking – ihmisläheinen sijoituspankki

Alandsbanken tampere anne majaniemi

Helppo ja hyvä tavoitettavuus ovat mielestäni hyvän asiakaspalvelun perusta. Asiakkaamme saa paitsi oman varainhoitajan, myös tämän suoran puhelinnumeron ja tietoonsa vielä toisenkin henkilön, jolle voi soittaa, jos ensimmäinen ei vastaa.

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Varainhoidon lisäksi tarjoamme räätälöityä rahoitusta sekä yksityis- että yrityssijoittajille ja näiden lisäksi myös kaikki tarvittavat päivittäispalvelut eli koko paketin, toisin kuin perinteiset pankkiiriliikkeet.

Olemmekin siis täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua. Hyvät asiakassuhteet ovat toimintamme ydin ja pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä.

Private Banking -asiakkaanamme saat asiantuntijatiimin, joka mukauttaa ratkaisut yksilöllisiin tarpeisiisi, tavoitteisiisi ja unelmiisi. Tiimiin kuuluu kokeneita asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet varallisuudenhoitoon, rahoitusratkaisuihin, juridiikkaan ja sijoituksiin.

Tarkastelemme tilannettasi laajemmasta näkökulmasta, minkä vuoksi huomioimme myös muun varallisuutesi, perheesi, verotuksen sekä tulevaisuuden tavoitteet ja unelmat. Ålandsbankenin varallisuuden suunnittelun tavoitteena on luoda sinulle selkeä suunnitelma tulevaisuuden tavoitteidesi toteuttamiseksi.

Helppo ja hyvä tavoitettavuus ovat mielestäni hyvän asiakaspalvelun perusta.

Varainhoitomme on aktiivista, ja vastuullisuus on osa hallinnointitapaamme. Tarjoamme vastuullisia sijoitustuotteita ja kehitämme jatkuvasti valikoimaamme niiden parissa vastataksemme asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeisiin.

Asiakkaidemme lisäksi välitämme myös ympäristöstä. Hyvänä esimerkkinä tästä on Ålandsbanken Tuulivoima Erikoisijoitusrahasto, jonka tavoitteena on lisätä uusiutuvan energian osuutta yhteiskunnassa tuulivoimapuistoinvestoinneilla ja siten osaltaan hillitä ilmastonmuutosta. Itämeriprojektin, Itämerikortin ja Åland Indexin kautta jatkamme yhdessä asiakkaidemme kanssa työtämme kestävämmän tulevaisuuden edistämiseksi.

Asiakkaamme valitsivat meidät kolmatta vuotta peräkkäin Suomen parhaaksi Private Banking -toimijaksi Kantar Prosperan Private Banking 2023 Finland - tutkimuksessa. Tutkimus osoittaa, että asiakkaamme arvostavat pitkäjänteistä työtämme hyvien asiakassuhteiden, varallisuuden suunnittelun ja vastuullisuuden hyväksi.

Tule kulkemaan omaa tietäsi kanssamme! Tartu rohkeasti puhelimeen tai lähetä sähköpostia. Kerron mielelläni, miten voisimme auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Lämpimästi tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Anne Majaniemi

Rahoitusjohtaja/Senior Private Banker