Siirry pääsisältöön

Suomen paras Private Banking – proaktiivista varainhoitoa

Alandsbanken helsinki ville saarelainen

Pankin valinnalla on aidosti merkitystä siihen, kuinka henkilökohtaista palvelua saa. Me Ålandsbankenilla emme ole sammuttelemassa tulipaloja, vaan proaktiivisesti läsnä asiakkaidemme muuttuvissa elämäntilanteissa.

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Olemme lisäksi täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua. Hyvät asiakassuhteet ovat toimintamme ydin ja pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä.

Private Banking -asiakkaanamme saat asiantuntijatiimin, joka mukauttaa ratkaisut yksilöllisiin tarpeisiisi, tavoitteisiisi ja unelmiisi. Tiimiin kuuluu kokeneita asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet varallisuudenhoitoon, rahoitusratkaisuihin, juridiikkaan ja sijoituksiin.

Tarkastelemme tilannettasi laajemmasta näkökulmasta, minkä vuoksi huomioimme myös muun varallisuutesi, perheesi, verotuksen sekä tulevaisuuden tavoitteet ja unelmat. Asiakkaat haluavat kokemukseni mukaan tulla kuulluksi, ymmärretyksi ja yksilöllisesti kohdatuksi. Olen aidosti läsnä jokaisessa tapaamisessa ja varmistan yhdessä muun tiimin kanssa, että tarjoamme kokonaisvaltaista finanssipalvelupakettia ilman turhaa sijoitusjargonia.

Ålandsbankenin varallisuuden suunnittelun tavoitteena on luoda sinulle selkeä suunnitelma tulevaisuuden tavoitteidesi toteuttamiseksi. Varainhoitomme on aktiivista, ja vastuullisuus on osa hallinnointitapaamme.

Asiakkaat haluavat tulla yksilöllisesti kohdatuksi.

Tarjoamme vastuullisia sijoitustuotteita ja kehitämme jatkuvasti valikoimaamme niiden parissa vastataksemme asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeisiin. Hyvänä esimerkkinä tästä on Ålandsbanken Tuulivoima Erikoisijoitusrahasto, jonka tavoitteena on lisätä uusiutuvan energian osuutta yhteiskunnassa tuulivoimapuistoinvestoinneilla ja siten osaltaan hillitä ilmastonmuutosta. Itämeriprojektin, Itämerikortin ja Åland Indexin kautta jatkamme yhdessä asiakkaidemme kanssa työtämme kestävämmän tulevaisuuden edistämiseksi.

Asiakkaamme valitsivat meidät kolmatta vuotta peräkkäin Suomen parhaaksi Private Banking -toimijaksi Kantar Prosperan Private Banking 2023 Finland - tutkimuksessa. Tutkimus osoittaa, että asiakkaamme arvostavat pitkäjänteistä työtämme hyvien asiakassuhteiden, varallisuuden suunnittelun ja vastuullisuuden hyväksi.

Heti konttorimme ovella asiakkaita tervehtii iloinen ja asiantunteva henkilökunta. Me kaikki suhtaudumme asiakaspalveluun suurella intohimolla ja kunnioituksella. Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

Lämpimästi tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Ville Saarelainen

Senior Teamleader