Siirry pääsisältöön

Aidosti henkilökohtainen pankki

Alandsbanken helsinki henry salo

Moni näkee sijoitusmarkkinat ikään kuin karusellina. Välillä odotetaan, että karusellin vauhti hidastuisi, jotta uskaltaisi hypätä kyytiin. Vauhdin hidastuessa puolestaan pelätään, että karuselli pysähtyy kokonaan.

Toisinaan karusellia jäädään vain katsomaan kauempaa, sen sijaan että noustaisiin edes hetkeksi kokeilemaan, miltä se tuntuu.

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Olemme lisäksi täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua.

Oma erityinen vahvuuteni on puhua asiakkaan kieltä - oli asiakas sitten ammattimainen sijoittaja tai vasta-alkaja, pääsemme samalla taajuudelle helposti. Huomioin asiakkaani ja räätälöin sijoituskokonaisuuden juuri hänen tarpeisiinsa. Asiakkaani arvostavat sitä, että olen aidosti juuri heidän henkilökohtainen pankkiirinsa.

Hyvät asiakassuhteet ovat toimintamme ydin ja pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä. Laadimme pitkäkestoisen suunnitelman taloudellesi, jotta voit saavuttaa unelmasi ja luoda turvallisen tulevaisuuden valinnanmahdollisuuksilla. Autamme sinua suunnittelemaan kokonaisvarallisuutesi parhaalla mahdollisella tavalla ottaen huomioon sekä tulot, sijoitukset että lainat. Ottaessasi meiltä asuntolainan näemme sinut sijoittajana - sijoitat asuntoosi. Siksi etsimme sinulle omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sovitetun kokonaisratkaisun.

Asiakkaani arvostavat sitä, että olen aidosti henkilökohtainen pankkiiri.

Markkinatilanteen vuoksi sinun voi olla aiheellista tarkistaa lainasi. Kilpailutamme mielellään nykyiset lainasi ja autamme luonnollisesti siirtämään ne meille.

Olemme vuodesta 2014 tehneet töitä Itämeren tilan parantamiseksi Itämeriprojektimme kautta. Itämeriprojektin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme useita mahdollisuuksia osallistua kanssamme ilmastonmuutoksen hillintään. Itämeritili, Itämerikortti ja Åland Index sekä vastuulliset sijoitustuotteet ovat konkreettisia esimerkkejä kestävästä toiminnastamme pitkällä aikavälillä.

Monipuolisen Premium Banking -konseptimme suosituimpia lisäpalveluita ovat vakuutuksemme, kuten matkavakuutus sinulle ja perheellesi sekä ostosuojavakuutus vahingon varalle. Kauttamme saat myös asiantuntevia juristeja, jotka auttavat sinua perheoikeudellisissa asioissa alennettuun hintaan.

Konttorimme Helsingissä on moderni, mutta juurilleen ja arvoilleen uskollinen. Mukava paikka niin asiakkaille kuin työntekijöillekin! Ole yhteydessä ja tule toteamaan se itse. Karusellin pyörimistä ei tarvitse jäädä ihmettelemään yksin, vaan parhaat ja tuottavimmat päätökset syntyvät yhdessä.

Lämpimästi tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville!

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Henry Salo

Senior Premium Banker