Siirry pääsisältöön

Ålandsbanken – moderni, perinteinen pankki

Alandsbanken turku parainen tiina lahtonen

Monipuolisista digipalveluista huolimatta tavoitteenamme on olla perinteinen pankki, jossa asiakas voi halutessaan soittaa suoraan omalle yhteyshenkilölleen.

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Olemme lisäksi täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua. Hyvät asiakassuhteet ovat toimintamme ydin ja pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä.

Laadimme pitkäkestoisen suunnitelman taloudellesi, jotta voit saavuttaa unelmasi ja luoda turvallisen tulevaisuuden valinnanmahdollisuuksilla. Autamme sinua suunnittelemaan kokonaisvarallisuutesi parhaalla mahdollisella tavalla ottaen huomioon sekä tulot, sijoitukset että lainat. Ottaessasi meiltä asuntolainan näemme sinut sijoittajana - sijoitat asuntoosi. Siksi etsimme sinulle omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sovitetun kokonaisratkaisun – sellaisen, joka näyttää juuri sinulta.

Markkinatilanteen vuoksi sinun voi olla aiheellista tarkistaa lainasi. Kilpailutamme mielellään nykyiset lainasi ja autamme luonnollisesti siirtämään ne meille.

Vastuulliset sijoitustuotteet ovat konkreettisia esimerkkejä kestävästä toiminnastamme.

Olemme vuodesta 2014 tehneet töitä Itämeren tilan parantamiseksi Itämeriprojektimme kautta. Itämeriprojektin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme useita mahdollisuuksia osallistua kanssamme ilmastonmuutoksen hillintään. Itämeritili, Itämerikortti ja Åland Index sekä vastuulliset sijoitustuotteet ovat konkreettisia esimerkkejä kestävästä toiminnastamme pitkällä aikavälillä.

Monipuolisen Premium Banking -konseptimme suosituimpia lisäpalveluita ovat vakuutuksemme, kuten matkavakuutus sinulle ja perheellesi sekä ostosuojavakuutus vahingon varalle. Kauttamme saat myös asiantuntevia juristeja, jotka auttavat sinua perheoikeudellisissa asioissa alennettuun hintaan.

Itse työskentelen Turun ohella myös Ålandsbankenin Paraisten konttorilla. Parainen on Turkua vahvemmin ruotsinkielinen, ja pidän kaksikielisyyttä upeana asiana. Samoin vanhaa Turun murretta on ilahduttava kuulla!

Tapaan mielelläni uusia asiakkaita, joten jos kaipaat pankkisuhteesi uudistamista, ota yhteyttä - etsitään juuri sinulle sopivat ratkaisut.

Lämpimästi tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Tiina Lahtonen

Senior Premium Banker, Sijoitukset