07 kesäkuuta 2022
Suomi

Bulevardin konttori Helsingissä muuttaa

Alandsbanken bulevarden 7

Ålandsbanken muuttaa työeläkeyhtiö Varman ensimmäiseen pääkonttorirakennukseen Bulevardilla.

Kohti uutta osoitetta

Työeläkeyhtiö Varma solmi marraskuussa vuokrasopimuksen Ålandsbankenin kanssa yli 2000 neliömetrin toimistotiloista Bulevardi 7 -kiinteistössä Helsingin ydinkeskustassa. Parhaillaan peruskorjattavassa, vuonna 1939 valmistuneessa kiinteistössä on toiminut aiemmin Varman ensimmäinen pääkonttori.

Täysin modernisoituun Varman omistamaan kiinteistöön Bulevardi 7 osoitteessa tulee Ålandsbankenin konttori asiakaspalvelutoimintoineen. Muutto uusiin toimitiloihin koskee kesällä 2022 noin 100 asiakasrajapinnassa ja tukitoiminnoissa työskentelevää Ålandsbankenin työntekijää.

– Ålandsbankenin vahva kasvu jatkuu ja uudet, ajanmukaiset tilat mahdollistavat meille liiketoimin- tamme ja henkilöstömäärän kasvattamisen. Henkilökohtaiset asiakassuhteet ovat toimintamme ydin, ja uudet tilat tukevat asiakaskohtaamisia entistäkin paremmin. Uskomme, että myös tiimityöskentelymahdollisuudet kasvavat ja yhteisöllisyys korostuu uusissa tiloissa, sanoo Anne-Maria Salonius, Ålandsbanken Suomen johtaja.

Kiinteistössä käytetään tuulisertifioitua sähköä ja kiertolämpöä.

Vuonna 1939 valmistuneessa Oiva Kallion suunnittelemassa Bulevardi 7- kiinteistössä sekä sen viereisessä Annankatu 18 -kiinteistössä toimi aiemmin mm. Varman edeltäjäyhtiön Eläke-Varman ensimmäinen pääkonttori. Vuonna 2008 kiinteistöön tuli vuokralaiseksi mm. Euroopan kemikaalivirasto ECHA, kun Varman pääkonttori muutti Helsingin Salmisaareen.

– On erittäin hienoa saada Ålandsbanken vuokralaiseksemme upeaan Bulevardi 7:n kiinteistöön. Kiinteistössä on parhaillaan käynnissä laaja peruskorjaus, jossa säilytetään rakennuksen arvokas funkkistyyli. Tiloihin valmistuu kesällä 2022 noin 5800 neliötä laadukasta toimistotilaa sekä kahvila ja ravintola, sanoo asset manager Tarja Koskela Varmasta.

Vastuullisuus näkyy valituissa rakennusmateriaaleissa sekä energiamuodoissa

Vastuullisena kiinteistönomistajana Varma huolehtii kiinteistöjensä energiatehokkuudesta ja on sitoutunut siirtymään päästöttömään sähköön vuoteen 2025 mennessä ja lämpöön vuoteen 2030 mennessä.

– Bulevardin peruskorjausurakassa on huomioitu Varman vastuullisuus- ja kiertotalousperiaatteet. Kiinteistössä käytetään tuulisertifioitua sähköä ja kiertolämpöä. Kohde tavoittelee Very good - ympäristösertifikaattia kiinteistöjen vastuullisuutta arvioivassa BREEAMympäristöluokittelussa, Koskela kertoo.

– Vastuullisuus on pitkään ollut osa Ålandsbankenin toimintaa ja se oli myös yksi merkittävä seikka toimitilaa valitessa. Seuraava suuri tavoitteemme on, että Ålandsbankenista tulee ilmastoneutraali. Siksi tulemme laajentamaan hiilipäästöjemme laskentatapaa, minkä vuoksi muutto ympäristön kannalta kestävään kiinteistöön oli tärkeää, Salonius kertoo.

Tervetuloa pankkiin joka arvostaa sinua ja ympäristöä!

Hav berg klippor ostersjon alandsbanken