07 toukokuuta 2021
Suomi

Olemme laajentaneet Ouluun

Alandsbanken nyetablering ulaoborg

Mikko Haulos

Senior Private Banker

Tommi Lahtinen

Private Banker

Ålandsbanken laajensi alkuvuodesta Private Banking -toimintaansa Ouluun rekrytoimalla kaksi uutta Private Bankeria, jotka muuttivat huhtikuussa pankin uusiin tiloihin kaupungin sydämessä.

Vaasan konttori kattaa suuren osan Pohjanmaata, ja kehitys on ollut huimaa edelliset viisi vuotta. Uskomme vahvasti mahdollisuuteen kasvaa nyt Oulun seudulla sekä koko Pohjois-Suomessa. Kyseessä on hyvin mielenkiintoinen kasvualue, ja odotuksemme ovat suuret. Alueella on paljon yrittäjiä, ja se muistuttaa monella tapaa Pohjanmaata, kertoo Vaasan ja Oulun konttorinjohtaja Joel Sunabacka.

Senior Private Banker Mikko Haulos ja Private Banker Tommi Lahtinen omaavat yli kymmenen vuoden kokemuksen alalta, ja heidän tehtävänään on kehittää toimintaa vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin juuri Pohjois-Suomessa. He ovat osa Ålandsbankenin Vaasan konttorin tiimiä, mutta ovat paikalla Oulussa keskittyen Oulun lisäksi Pohjois-Suomeen. Uudet tilat sijaitsevat osoitteessa Kirkkokatu 17 B, Rotuaarilla, aivan Oulun keskustassa. Tilat eivät vastaa perinteistä pankkikonttoria, vaan toimivat kokoushuoneistona asiakkaiden tapaamista varten.

Haluamme auttaa asiakkaitamme kasvamaan

Parhaan mahdollisen varainhoidon varmistamiseksi vaaditaan hyvä kokonaiskuva. Juuri tätä Ålandsbanken tarjoaa asiakkailleen; asiantuntijoista koostuva tiimi räätälöi asiakkaan tarpeita vastaavan kokonaisuuden koostuen sekä varainhoidosta että varallisuuden kokonaisvaltaisesta suunnittelusta. Lisäksi Ålandsbanken eroaa perinteisistä varainhoitajista tarjoamalla asiakkailleen tarvittaessa myös rahoitusta.

Meillä on vahva Private Banking -tarjoama ja haluamme auttaa asiakkaitamme kasvamaan, sanoo Joel Sunabacka. Sen lisäksi arvostamme hyviä asiakassuhteitamme – meillä saa aina henkilökohtaista palvelua.

Mikko Haulos – Senior Private Banker

Harrastus vei aikanaan yliopisto-opinnot Yhdysvaltoihin, jossa kiinnostus sijoittamiseen heräsi rahoituksen opintojen ohella. Valmistumisen jälkeen palasin Suomeen ja suoraan varainhoidon pariin pankkipuolelle. Edelliset vajaat kymmenen vuotta olen toiminut yksityispankkiirina pörssilistatussa kotimaisessa pankkiiriliikkeessä.

Ålandsbankenissa minua kiehtoi suuren toimijan mahdollisuudet, pienemmän toimijan ketteryydellä. Täällä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aidosti henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua sekä varainhoitoa.

Vapaa-aikani vietän mielelläni urheilun parissa, mikä on hyvää vastapainoa hektiselle työelämälle. Kesäisin minut löytää mahdollisuuksien mukaan golf-kentältä ja talvella kuntosalilta. Myös tennis on ollut tärkeä osa elämääni pienestä lapsesta saakka. Nykyään myös reilun vuoden ikäinen poikamme pitää huolen, että isä pysyy kiireisenä.

Lähden innolla rakentamaan Ålandsbankenin Oulun toimintaa. Uskon vakaasti, että kaltaisellemme toimijalle on pohjoisessa mahdollisuuksia. Kannustan rohkeasti juttelemaan kanssamme, sekä kyselemään mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista. Pystymme rakentamaan hyvin mielenkiintoisia ratkaisuja kunkin asiakkaan tarpeisiin.

Mikko Haulos – Senior Private Banker
Mikko Haulos – Senior Private Banker


Tommi Lahtinen – Private Banker

Minua on aina kiehtonut pysyä ajan hermoilla, saada selville mikä eri ihmisiä kiinnostaa ja olla valmis tarttumaan muutoksien tuomiin tilaisuuksiin. Uskon, että jo näillä periaatteillani on ollut vaikutusta siihen, mitä tänä päivänäkin teen työssäni Ålandsbankenin Private Bankerina. Haluan aidosti tunnistaa ihmisten tarpeita ja tuottaa niitä hyödyttäviä ratkaisuja.

Korkeakouluopintojen loppusuoralla minulle oli selvää, että lähden luomaan työuraa vakuutus- tai pankkimaailmassa, joihin minulla oli kumpaankin työ odottamassa. Päädyin valitsemaan pankin. Syynä tähän uskon olevan sen, että tunnistin pankkiliiketoiminnan olevan henkilökohtaisempaa pankin ja asiakkaan välillä. Minulle on tärkeää mahdollisuus auttaa asiakasta kaikissa eri elämänvaiheissa - ihmisläheisesti. Arvomaailmani perustana on kuunnella kaikkia ymmärtääkseni, ei siis pelkästään vastatakseni.

Minulla on jo pitkä ura takana finanssialalla, mutta ennen kaikkea katson vahvasti tulevaisuuteen nyt Ålandsbankenissa. Olen aikaisemmin toiminut yli seitsemän vuotta varainhoidon ja rahoituksen eri asiantuntijatehtävissä suuressa pohjoismaisessa pankissa sekä viimeisimpänä taloushallinnon alan esimiestehtävässä. Ålandsbanken pystyy tarjoamaan myös minulle, mutta ennen kaikkea asiakkaalle ihmisläheisen palvelukokonaisuuden, jossa yksilöllisyys korostuu ja asioista tehdään henkilökohtaisia sekä räätälöityjä kokonaisuuksia, jolloin on mahdollista löytää aina uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia.

Tommi Lahtinen – Private Banker
Tommi Lahtinen – Private Banker


Teksti: Jenny Ruda Kuva: Christoffer Björklund ja Tommi Lahtinen

Tervetuloa pankkiin joka arvostaa sinua ja ympäristöä!