Siirry pääsisältöön

Henkilökohtaisen palvelun pankki

Alandsbanken turku parainen dennis westerdahl

Toimistomme ei ole mikään steriili tila, vaan kotoisa konttori, joka mielestäni välittää hyvin asiakkaalle sitä, mitä me olemme: henkilökohtainen, vieraanvarainen ja lämminhenkinen pankki.

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Olemme lisäksi täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua.

Tapaamisen pankin kanssa ei tarvitse olla jäykkä ja hermostunut. Minä olen sosiaalinen, iloinen ja rento, mutta asiakkaan vakavasti ottava tyyppi, jolle on helppo puhua. Asiat käsitellään luontevasti keskustellen ja vastaan kaikkiin kysymyksiisi mielelläni. Ovathan hyvät asiakassuhteet toimintamme ydin!

Pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä. Laadimme pitkäkestoisen suunnitelman taloudellesi, jotta voit saavuttaa unelmasi ja luoda turvallisen tulevaisuuden valinnanmahdollisuuksilla. Autamme sinua suunnittelemaan kokonaisvarallisuutesi parhaalla mahdollisella tavalla ottaen huomioon sekä tulot, sijoitukset että lainat. Ottaessasi meiltä asuntolainan näemme sinut sijoittajana - sijoitat asuntoosi. Siksi etsimme sinulle omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sovitetun kokonaisratkaisun.

Meillä on konttorilla erittäin hyvä tiimihenki ja uskon sen välittyvän myös asiakkaille.

Markkinatilanteen vuoksi sinun voi olla aiheellista tarkistaa lainasi. Kilpailutamme mielellään nykyiset lainasi ja autamme luonnollisesti siirtämään ne meille.

Olemme vuodesta 2014 tehneet töitä Itämeren tilan parantamiseksi Itämeriprojektimme kautta. Itämeriprojektin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme useita mahdollisuuksia osallistua kanssamme ilmastonmuutoksen hillintään. Itämeritili, Itämerikortti ja Åland Index sekä vastuulliset sijoitustuotteet ovat konkreettisia esimerkkejä kestävästä toiminnastamme pitkällä aikavälillä.

Monipuolisen Premium Banking -konseptimme suosituimpia lisäpalveluita ovat vakuutuksemme, kuten matkavakuutus sinulle ja perheellesi sekä ostosuojavakuutus vahingon varalle. Kauttamme saat myös asiantuntevia juristeja, jotka auttavat sinua perheoikeudellisissa asioissa alennettuun hintaan.

Meillä on konttorilla erittäin hyvä tiimihenki ja uskon sen välittyvän myös asiakkaille. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä - me voimme tarjota enemmän, kuin tavallisen pankkisuhteen.

Lämpimästi tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Dennis Westerdahl

Premium Banker