Siirry pääsisältöön

Mitä toivot pankiltasi?

Alandsbanken helsinki jutta karila

Kanssani voi puhua mökkeilystä, puutarhanhoidosta tai vaikka viinien maistelusta – mutta olen myös pitkällä kokemuksella varustettu pankkialan asiantuntija, joka on nähnyt ja kokenut paljon eri markkinatilanteissa.

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Olemme lisäksi täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua. Hyvät asiakassuhteet ovat toimintamme ydin ja pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä.

Minä kuuntelen ja annan asiakkaalle aikaa. Laadimme pitkäkestoisen suunnitelman taloudellesi, jotta voit saavuttaa unelmasi ja luoda turvallisen tulevaisuuden valinnanmahdollisuuksilla. Autamme sinua suunnittelemaan kokonaisvarallisuutesi parhaalla mahdollisella tavalla ottaen huomioon sekä tulot, sijoitukset että lainat. Ottaessasi meiltä asuntolainan näemme sinut sijoittajana - sijoitat asuntoosi. Siksi etsimme sinulle omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sovitetun kokonaisratkaisun.

Markkinatilanteen vuoksi sinun voi olla aiheellista tarkistaa lainasi. Kilpailutamme mielellään nykyiset lainasi ja autamme luonnollisesti siirtämään ne meille. Mietimme yhdessä uusia vaihtoehtoja sijoitusvarallisuuden kasvattamiseen ja riskienhallintaan.

Olemme vuodesta 2014 tehneet töitä Itämeren tilan parantamiseksi Itämeriprojektimme kautta. Itse rakastan vettä - olen todennäköisesti ollut entisessä elämässäni norppa, niin hyvin viihdyn vedessä ja vesistöjen äärellä!

Konttorimme on mukavasti erilainen, oikeastaan kuin olohuone.

Itämeriprojektin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme useita mahdollisuuksia osallistua kanssamme ilmastonmuutoksen hillintään. Itämeritili, Itämerikortti ja Åland Index sekä vastuulliset sijoitustuotteet ovat konkreettisia esimerkkejä kestävästä toiminnastamme pitkällä aikavälillä.

Monipuolisen Premium Banking -konseptimme suosituimpia lisäpalveluita ovat vakuutuksemme, kuten matkavakuutus sinulle ja perheellesi sekä ostosuojavakuutus vahingon varalle. Kauttamme saat myös asiantuntevia juristeja, jotka auttavat sinua perheoikeudellisissa asioissa alennettuun hintaan.

Konttorimme Helsingin Bulevardilla on mukavasti erilainen, oikeastaan kuin olohuone, joka on auki jokaisena arkipäivänä. Meille on helppo piipahtaa. Samalla vaivattomuudella tarjoamme kokonaisvaltaista, arkeasi helpottavaa pankkipalvelua.

Ota yhteyttä, tutustutaan ja puhutaan lisää vaikkapa kahvikupillisen äärellä!

Lämpimästi tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Jutta Karila

Senior Premium Banker