Ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksesta pankkiasiointiin

Tältä sivulta voit lukea ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista pankkiasiointiin. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja päivitämme sivua jatkuvasti.

18 kesäkuuta 2020
|

Tältä sivulta voit lukea ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista pankkiasiointiin. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja päivitämme sivua jatkuvasti.

Ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista pankkiasiointiin


Olet tervetullut asioimaan konttoreissamme. Seuraamme edelleen viranomaisten ohjeita ja suosituksia pienentääksemme asiakkaidemme ja henkilökuntamme tartuntariskiä. Pyydämme sen takia, että et asioi konttoreissamme, jos sinulla on flunssa- tai influenssaoireita, ja että noudatat suosituksia turvaväleistä.


Monet pankkiasiat hoituvat vaivatta puhelimitse. Voit soittaa konttoriimme selvittääksesi, vaatiiko asiasi käyntiä vai saako sen hoidettua puhelun aikana. Puhelinnumeromme löydät alempaa tältä sivulta.


Laina- ja sijoitusasiat hoidamme ensisijaisesti puhelimen välityksellä. Pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakasvastaavaasi.


Maanantaista 22.6.2020 alkaen palamme normaaleihin aukioloaikoihin
koskien päivittäispankkipalveluita.


Jos kuulut riskiryhmään, olet tervetullut soittamaan meille ja varaamaan ajan käyntiäsi varten. Näin et joudu odottamaan asiakastiloissamme.


Puhelinnumeromme
Helsinki päivittäispankkipalvelut, 020 429 3640
Tampere, 020 429 3200
Vaasa, 020 429 3311
Turku, 020 429 3133
Parainen, 020 429 3151


Huomioi, että rajoitettujen kuljetusmahdollisuuksien takia Ålandsbankenin postilähetyksissä voi olla viiveitä, ja että postin kulku tiettyihin maihin on pysähtynyt. Lue lisää Åland Postin verkkosivuilta.