Siirry pääsisältöön
28 marraskuuta 2016
Lehdistötiedotteet

Ålandsbanken valittiin Suomen parhaaksi Private Banking -toimijaksi toista kertaa peräkkäin

Ålandsbanken valittiin Suomen parhaaksi Private Banking -toimijaksi toista kertaa peräkkäin

Erinomainen henkilökohtainen palvelu, kattava palvelutarjonta sekä asiantunteva sijoitusneuvonta nostivat Ålandsbankenin toista kertaa peräkkäin ensimmäiselle sijalle TNS Sifo Prosperan Private Banking -toimijoihin liittyneessä tutkimuksessa. Ålandsbanken paransi myös digitaalisten ratkaisujen laadussa nousten sijalta viisi sijalle kaksi.

Ålandsbankenilla on pitkä historia Private Banking -toiminnassa. Yrityksen ytimessä ovat korkea laatu, laaja-alaisuus ja joustavuus. Näihin panostaminen tuottaa tuloksia, sillä Ålandsbanken nousi toimijoiden palveluhenkisyyttä ja tavoitettavuutta mittavassa tutkimuksessa jälleen ykkössijalle.

Ålandsbanken menestyi muun muassa henkilökohtaiseen palveluun, palvelutarjontaan sekä sijoitusneuvontaan liittyvissä kategorioissa. Tutkimuksessa korostui muun muassa asiakkaiden tyytyväisyys Ålandsbankenin henkilökohtaiseen palveluun.  

– Se, että asiakkaamme kokevat saavansa erinomaista henkilökohtaista palvelua kertoo pankkimme asiakasläheisyydestä. Tunnemme asiakkaamme aidosti ja se on myös valttikorttimme, kun kehitämme palveluitamme, sanoo Ålandsbankenin Private Banking -yksikön johtaja Nina Laakkonen.

Ålandsbanken nousi ykkössijalle myös hyvässä raportoinnissa, asiakkaiden investointeihin vaikuttavien markkinauutisten jakamisessa sekä varojen hoitoon liittyvien neuvojen jatkuvassa tarjoamisessa. Viime vuonna suoritettuun tutkimukseen verrattuna Ålandsbanken paransi digitaalisten ratkaisujen laadussa nousten sijalta viisi sijalle kaksi.

– Olemme kehittäneet määrätietoisesti digitaalisia palveluitamme, ja on ilo huomata, että asiakkaamme arvostavat sitä. Haluamme olla pankkitoiminnassa digitaalisia edelläkävijöitä ja tarjota täysin uudenlaisia palveluita, kuten ostosten ympäristövaikutusten seurantaa verkossa, sanoo Ålandsbankenin Suomen liiketoiminta-alueen johtaja Anne-Maria Salonius

Tutkimukseen osallistui yhteensä 510 henkilöä, joista 264 oli yksityishenkilöä vähintään 200 000 euron sijoitusomaisuudella ja 246 oli toimitusjohtajia yrittäjävetoisissa yrityksissä, jonka likviditeetti oli vähintään 500 000 euroa.

Lisätietoja:

Nina Laakkonen, Private Banking -johtaja Puh +358 (0)204 293 662 nina.laakkonen(at)alandsbanken.fi

Anne-Maria Salonius, Suomen liiketoiminta-alueen johtaja Puh +358 (0)204 293 401 anne-maria.salonius(at)alandsbanken.fi

TNS Sifo Prospera Emelie Alm, Senior Research Executive Puh +46 8 507 426 19

  • Ålandsbanken Abp
    Lehdistötiedotteet
    28.11.2016
    Lataa pdf