Siirry pääsisältöön
04 lokakuuta 2016
Ålandsbanken Blogi

Ålandsbanken vann fyra pris på D&AD Impact Awards

Ålandsbanken Abp
Lehdistötiedote
4.10.2016

Ålandsbanken voitti neljä palkintoa D&AD Impact Awardsissa

Ålandsbanken on voittanut neljä palkintoa 28. syyskuuta New Yorkissa järjestetyissä D&AD Impact Awardsissa. Ålandsbanken oli ainoa kilpailussa palkittu suomalaisyritys ja neljällä palkinnollaan D&AD Impact Awardsin eniten palkittu osallistuja. Ålandsbanken palkittiin hopealla Communication & Interaction -kategoriassa ja pronssilla kategorioissa Financial EmpowerementIndustry Evolution ja Responsible Production & Consumption.

D&AD palkitsi Ålandsbankenin Itämerikortistaan ja Åland Index –innovaatiostaan, jonka avulla kuluttaja voi seurata korttiostostensa ympäristövaikutuksia verkko- ja mobiilipankkinsa kautta. Åland Index tarjoaa myös asiakkaalle ehdotuksia hiilijalanjäljen korvaamiseksi, esimerkiksi lahjoituksilla ympäristöhankkeille. Åland Index kytketään pankin biohajoavaan Itämerikorttiin. 

- Olemme erittäin tyytyväisiä saamastamme tunnustuksesta, jonka jaamme kaikkien niiden yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotka ovat tämän meille mahdollistaneet. Palkinnot ovat tulosta Ålandsbankenin määrätietoisesta ja pitkäjänteisestä ympäristötyöstä. Uskomme että Åland Indexin tuoma mitattavuus ja helppokäyttöisyys ovat ympäristöystävällisen kulutuksen ytimessä, Ålandsbankenin Suomen johtaja Anne-Maria Salonius sanoo. 

D&AD on organisaatio, joka on palkinnut erityisen ansiokkaita mainonnan ja suunnittelun projekteja jo vuodesta 1963. D&AD:n tunnuksena ovat kuuluisat kynän muotoiset palkinnot. Kilpailua pidetään yhtenä viestintäalan tavoitelluimmista palkinnoista, jossa viestinnän lisäksi arvioidaan vaikuttavuutta kestävään kehitykseen.

Lisätietoja: D&AD, Impact Awards: http://www.dandadimpact.com/

Anne-Maria Salonius, Ålandsbanken Abp, Johtaja, Liiketoiminta-alue Suomi, Puh 040 733 1106


Ålandsbanken Abp

Ålandsbanken perustettiin vuonna 1919, ja se on ollut listattuna Helsingin pörssissä vuodesta 1942 asti.  Ålandsbanken luo arvoa henkilökohtaista palvelua arvostaville yksityis- ja yritysasiakkaille tarjoamalla suuren pankin palvelutarjonnan sekä pienen pankin huolenpidon ja terveen järjenkäytön. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 700 henkilöä Ahvenanmaan, Manner-Suomen ja Ruotsin konttoreissa. Ålandsbanken-konsernin taseen loppusumma on 4,7 miljardia euroa. www.alandsbanken.fi    

Itämeriprojekti
Ympäristöprojektien tukeminen on ollut osa Ålandsbankenin toimintaa jo vuodesta 1997. Tähän mennessä olemme tukeneet niin pienten kuin suurtenkin organisaatioiden tärkeää työtä 1.300.000 eurolla. Luontotilimme ovat olleet tärkeässä osassa ympäristötyön mahdollistamisessa. Vuosittain pankki on lahjoittanut luonnonsuojeluun omista varoistaan summan, joka vastaa jopa 0,2 % Luontotileillä olevista talletuksista. Itämeriprojekti toimii terveemmän meren puolesta rahoittamalla hyviä ideoita ja lisäämällä tietoutta Itämeren tilasta. http://www.balticseaproject.org/fi