Siirry pääsisältöön
15 helmikuuta 2016
Lehdistötiedotteet

Asiakkaat valitsivat Ålandsbankenin Suomen parhaaksi Private Banking -toimijaksi

TNS Sifo Prosperan kattava tutkimus Suomen Private Banking -toimijoista osoittaa määrätietoisen työn tulevan huomatuksi.

Ensiluokkainen palvelu, erinomainen tavoitettavuus ja korkea luotettavuus – näiden ominaisuuksien ansiosta Ålandsbankenin Private Banking -asiakkaat suosittelevat pankkia ystävilleen. Tämän kertoo TNS Sifo Prosperan uusin tutkimus koskien Private Banking -toimijoita Suomessa.

Menestyksen taustalla oleva pitkäaikainen työ, näkyy pankin jokapäiväisessä työssä. Ålandsbankenilla on pitkä historia Private Banking -toiminnassa, jonka keskiöksi muodostuneet korkea laatu, laaja-alaisuus ja joustavuus ovat luoneet perustan pitkille asiakassuhteille. Tämä välittyy myös TNS Sifo Prosperan tuoreimmassa tutkimuksessa, jossa toimijoiden palveluhenkisyyttä ja tavoitettavuutta mitattaessa Ålandsbanken nousi kärkeen.

– Uskallan väittää, että huolenpito, jota olemme osoittaneet asiakkaitamme kohtaan kaikkien näiden vuosien aikana, on menestyksemme taustalla, kertoo Ålandsbankenin Suomen liiketoiminta-alueen johtaja Anne-Maria Salonius.

Tutkimuksessa korostui myös selkeästi asiakkaiden halukkuus suositella Ålandsbankenin Private Banking -palveluita.

– Hyvä maineemme pankkina on arvokkain kilpailuetumme, minkä vuoksi olemme erityisen iloisia kyseisestä tuloksesta, kiteyttää Ålandsbankenin Private Banking -yksikön johtaja Nina Laakkonen.

Ålandsbanken sijoittui myös ensimmäiseksi kategoriassa Integriteetti ja etiikka. Rahoitusalalla juuri nämä lukeutuvat tärkeimpiin aihealueisiin, luoden perusedellytykset alalla menestymiseen.

– On hienoa huomata, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että teemme sijoituspäätöksemme yhdessä sovittujen raamien puitteissa, aina heidän parastaan ajatellen, Laakkonen kertoo.

– Uskomme myös, että asiakkaat arvostavat pitkäjänteistä työtämme ympäristöasioissa, mikä osakseen heijastuu kyseisestä tuloksesta, jatkaa Salonius.

Tutkimukseen osallistui yhteensä 415 henkilöä, joista 229 oli yksityishenkilöitä vähintään 250 000 euron sijoitusomaisuudella, ja 186 yrittäjää, joilla on vähintään 500 000 euron sijoitussalkku.

Ålandsbankenilla on hyvä asiakasvirta, minkä vuoksi pankki rekrytoi lisää asiantuntijoita Helsingissä sijaitsevaan Private Banking -yksikköönsä.

Karl-Wilhelm Lindgren on nimitetty 1.2.2016 Senior juristiksi. Lindgren on työskennellyt aikaisemmin muun muassa SEB AB Suomen sivuliikkeessä. Senior private bankeriksi on nimitetty Markus Hyvönen 11.3.2016. FIM Pankki Oy:stä Ålandsbankenille siirtynyt Hyvönen omaa 10 vuoden kokemuksen rahoitusalalta.

– Meillä on uskomattoman ammatti_ktaitoinen Private Banking -tiimi, jonka omistautuminen on saanut asiakkailtamme kiitosta. Vahvistamalla tiimiämme entisestään, voimme taata laadun säilymisen jatkossakin, toteaa Laakkonen.

Nina Laakkonen, Private Banking -johtaja
Puh +358 (0)204 293 662
nina.laakkonen(at)alandsbanken.fi

Anne-Maria Salonius, Suomen liiketoiminta-alueen johtaja
Puh +358 (0)204 293 401
anne-maria.salonius(at)alandsbanken.fi

TNS Sifo Prospera
Emelie Alm, Senior Research Executive
Puh +46 8 507 426 19

  • Ålandsbanken Abp
    Lehdistötiedotteet
    15.02.2016
    Lataa pdf