Siirry pääsisältöön

Pankki sinulle, joka asetat riman korkealle. Sinulle, jonka varainhoito vaatii räätälöityjä ratkaisuja sekä henkilökohtaista palvelua. Valitsemallasi pankilla on ratkaiseva vaikutus.

Ålandsbanken Private Banking

Tervetuloa pankkiin, joka pitää huolta sinusta ja ympäristöstä

Me emme vain puhu henkilökohtaisesta palvelusta ja räätälöidyistä ratkaisuista – me tarjoamme niitä. Kuuntelemme ennen kuin puhumme, kysymme ennen kuin vastaamme ja etsimme juuri sinulle sopivia ratkaisuja.

Meitä eivät erota muista puheet vaan teot. Haluamme auttaa sinua ja perhettäsi kaikissa elämänvaiheissa. Voidaksemme palvella sinua Private Banking -asioissa kokoamme tiimiimme omaisuudenhoitoon, rahoitusratkaisuihin, lakiasioihin ja pankkipalveluihin erikoistuneet osaajat.

Lue lisää

Ålandsbanken Tuulivoima – tuottoa tuulesta

Joulukuussa 2020 vahvistimme entisestään työtämme vastuullisten sijoitusten parissa lanseeraamalla Suomen ensimmäisen tuulivoimaan sijoittavan erikoissijoitusrahaston – Ålandsbanken Tuulivoima. Sijoittamalla rahastoon voit edesauttaa Suomen siirtymistä hiilineutraaliksi yhteiskunnaksi.

Lue lisää Tuulivoimarahastosta

”Hyvä elämä on elämää, joka mahtuu planeetan rajoihin.”

Tiina ja Antti Herlinin säätiön kehitysjohtaja Anna Herlin kertoo asiakaslehdessämme Puistokatu 4:stä, kestävämmän tulevaisuuden merkityksestä ja kokemuksistaan Ålandsbankenista.

Lue artikkeli

Ålandsbanken Private Banking

Miten voimme auttaa?

Tervetuloa pankkiin, joka pitää huolta sinusta ja ympäristöstä