Ålandsbanken Web Clean Up

Web Cleanup on Premium- ja Private Banking -asiakkaidemme uusi palvelu

Uusi palvelu Web Cleanup

Onko sähköpostisi joskus kaapattu, tai onko sinun nimissäsi luotu väärennetty profiili? Siinä tapauksessa et suinkaan ole ainoa. Sosiaalisen median kasvaessa myös väärennettyjen tai kaapattujen profiilien todennäköisyys on kasvanut. Samanaikaisesti useimmat meistä eivät tunne omia oikeuksiaan, eivätkä tiedä, miten tällaisen tilanteen tapahtuessa tulee toimia. Useimmilla meistä saattaa myös olla puutteelliset tiedot ennaltaehkäisevistä toimenpiteistä.

Ålandsbankenin Premium- ja Private Banking -asiakkaana sinulla on nyt käytössäsi uunituore palvelu Web Cleanup. Palvelun kautta saat ohjeita ja apua ei-toivotun sisällön poistamiseen verkosta sekä mahdollisuuden antaa Web Cleanupin käsittelijöiden huolehtia poistamisprosessista. Palveluun kuuluu myös neuvonta eri sivustojen säännöistä ja asetuksista, tarkoituksena estää esimerkiksi kuvien levittäminen eteenpäin.

Yksityisiä käyttäjätilejä koskeva tieto on usein arkaluontoista. Asiakkaana saat oman henkilökohtaisen käsittelijän, joka ottaa hoitaakseen juuri sinun tapauksesi. Web Cleanup hoitaa koko prosessin alusta loppuun, pitäen sinut ajan tasalla koko prosessin ajan.

Kuulostaako palvelu hyödylliseltä? Ota siinä tapauksessa yhteyttä Web Cleanupiin soittamalla Premium-/Private-numeroon ja valitse vaihtoehto 6, niin Web Cleanup hoitaa loput.


Yhteistyössä Tenerity kanssa.

Alla esimerkkejä siitä, millaisissa asioissa voit saada apua

1. Poista ja ilmianna
Nettikiusaamisen, uhkausten, ei-toivottujen ja/tai loukkaavien kuvien, kommenttien ja videoiden poistaminen sekä ilmiantaminen. Tähän sisältyy myös väärennettyjen someprofiilien poistaminen.

2. Ota tili takaisin haltuusi
Kaapattujen käyttäjätilien ja sähköpostitilien palauttaminen. Jos tilisi on kaapattu, voidaan siitä syntyvät haitat minimoida nopealla toiminnalla.

3. Käytännon neuvoja
Neuvonanto ja tietojen saaminen koskien turva- asetuksia ja käyttöehtoja sekä sääntöjä ja oikeuksia, jotka koskevat verkossa jaettua materiaalia. Käänny Web Cleanupin puoleen jo ennen kuin jotain tapahtuu – he auttavat mielellään turvallisuusasioissa ennaltaehkäisevässä tarkoituksessa. Saat neuvoja toimenpiteistä, jotka minimoivat ei-toivotun materiaalin leviämistä, sekä käytännön ohjeita mitä voit tehdä, jos materiaalia levitetään edelleen uudelle sivustolle.

Artikkeli lehdestä Ålandsbanking 2/2018 (julkaistu 15.01.2019)

Tervetuloa pankkiin joka arvostaa sinua ja ympäristöä!